Suggesties

Voorgerechten

  • Raviolini van scampi in zachte curry € 17
  • Carpaccio van Hert met Truffelmayonaise & Macadamia noot € 19
  • Duo van Wildpastei met Uiconfituur en Kramiek € 17

Hoofdgerechten

  • Fazantenfilet - Witloof in room - appel met veenbes - Amandeldauphine € 32
  • Hertenkalffilet "Grand Veneur" - Wildgarnituur - amandeldauphine € 37
  • Haasfilet - wildpepersaus - rode kool - spruiten - amandeldauphine € 38
  • Hertenragout - appel met veenbes - Shi-takes - amandeldaupline € 30

** HANDELSLEI openingsmenu **

Duo van kaas en garnaalkroket

Scampi “Sluis4”

Raviolini van scampi in zachte curry

*****

Tournedos met peper- of béarnaise saus

Koolvishaas – kreeftenmousseline – erwtenpuree

Hertenragoût met appel en veenbes

Spare-ribs “Sluis4”

*****

Dame Blanche

Crème brûlée

Chocolademousse

€ 39 pp.