KAART
Voorgerechten
-
Tomatenroomsoep met balletjes 8
-
Bisque van grijze garnaal met cognac en room 12
-
Huisbereide kaaskroketten 16
-
Huisbereide garnaalkroketten 18
-
Duo van kaas- en garnaalkroket 17
-
Trio van grijze garnaal 19
Cocktail - kroket - en z'n bisque
-
Rundscarpaccio "filet d'Anvers" 17
Kroketje van zontomaatjes en Parmezaan - rucola - pijnboompitjes
-
Scampi Sluis4 18
Tomaat - look - room - paprika - licht pikant
Salades
-
Salade lauwe geitenkaas 23
Frisse salade - gebakken spekjes - appel - nootjes - croûtons
-
Salade "Sluis4" 26
Frisse salade - Scampi - gebakken kip - mango - croûtons
Pasta's
-
Spaghetti Bolognaise 18
-
Lasagne Bolognaise met room 21
-
Linguini met scampi 26
Curryroom - courgette - zoete paprika - Parmezaan
-
linguini met gebakken kip 23
Napolitana - rode pesto - champignons - rucola - Parmezaan
Kindergerechten
(tot 12 jaar)
-
Kinder Spaghetti 10
-
Curryworst met frietjes en ketchup 12
-
Videeke met frietjes 14
Sluis4 Klassiekers
-
Vidé van de Chef 25
Hoevekip - room - champignons - kalfsballetjes
-
Spareribs “Sluis4” 27
Verse ananas - dipsaus
-
Stoofvlees bereid met Trappistenbier 28
Witloofslaatje
-
Steak tartaar van de chef 27
Handgesneden - à la minute bereid in de keuken
Vleesgerechten Op De Grill
Saus naar keuze en aardappelgarnituur inbegrepen
-
Gemarineerde kipbrochette (200 gr) 25
-
Runds Tournedos "Filet Mignon" (230 gr) 30
-
Runds Filet pur (230 gr) 40
-
Runds Rib-eye Ierland (280 gr) 37
-
Paarden Filet Pur (230 gr) 35
-
Chateaubriand 2 personen (550 gr) 65
Sauzen: Peperroomsaus, champignonroomsaus, béarnaise en vleesjus
Aardappelgarnituur: frieten, kroketten, puree, wedges
-
Black Angus Burger "Classic" 23
100 % rundsburger - sla - tomaat - augurk - Sluis4-saus
-
Black Angus Burger "Cheese" 24
100% rundsburger - sla - tomaat - augurk - - cheddar - Sluis4-saus
-
Black Angus Burger "Sluis4" 25
100% rundsburger - sla - tomaat - augurk - bacon - cheddar - Sluis4-saus
Visgerechten
-
Kabeljauwhaas op 't vel gebakken 32
Witloof in room - grijze garnaal - waterkers - mousseline saus
-
Tonijnfilet "Teriyaki" 34
Roergebakken groenten - patatas bravas
-
Scampi "Sluis4" 28
Tomaat - look - room - licht pikant
-
Gegratineerde vispan van de chef 28
Supplementen
-
Sla mixed 4
-
Witloofslaatje 3
-
Tomatenslaatje 3
-
Gegrilde groenten 6
-
Supplement Aardappelgarnituur 4
-
Warme saus 3
-
Mayonnaise 1
-
Slagroom 2
-
Chocoladesaus 2
Desserten
-
Crème brûlée met bourbon vanille 9
-
Sabayon met Marsala en vanille-ijs 14 p.p.
(vanaf 2 pers)
-
Moelleux chocolade 12
Chocoladecrumble - vanille-ijs - vers fruit
-
Trio huisbereide miniatuur desserten 11
-
Coupe Kolonel Sluis4 13
42 Below Wodka - citroensorbet - mangostructuren
-
Café glacé “Sluis4 Style” 13
Espressocrumble - koffilikeur - mokkaroom
-
Trio sorbet 12
Citruscrumble - coulis rode vruchten - vers fruit